Vill du ha mer exponering forut din profil?

Vill du ha mer exponering forut din profil?

Inga matchningar i Bumble-appen – baksida av underben du amna bega

Nar det kommer till annorlunda appar forut sociala medier som utvecklas i denna tid, verkar affarsprincipen vara cirka densamma forut dem alla – en segment av det ar gratis (vanligtvis den forsta affaren.) och darefter nar du hittar att du tycker om den appen och du vill ha mer fran den, och det ar da de tar betalt for dig.

Du kan ringa ”bare bones”-versionen gratis och ifall du darefter vill ha nagra annu en funktioner kan du selektera ett fran paketen folket pa Tinder kom fram till kungen vagen. Hejsan, du har gissat sann, det ar en prislapp kungen den! (Vilket i sjalva verket ar typ rattvist. Tillika Tinder, sa aktuell som den ar, maste tjana klover pa nagot satt, eller hur?)

Genast, samtidigt det korta svaret kungen den arme fragan finns i stycket absolut oerfaren, skulle vi onska utveckla en aning ifall det och belysa baksida av underben nagra fran de betalda funktionerna ger dig! (ifall du ar hagad av att folja ombord med dem, sjalvklart.)

For att satta saker i synsatt kommer vi att framfora informationen vi har samlat kungen nedandstaende fason: 1) Bare Bones, Free Tinder, 2) Tinder Plus och 3) Tinder Gold. Trion https://gorgeousbrides.net/sv/honduranska-brudar/ av paket som du vill vara medveten om ifall om du vill besta kungen troja i ditt Tinder-spel!

1) ”Bare Bones”-versionen av Tinder

Och med ”bara ben” anser vi ej att pasta att gratisversionen av den har appen saknas kungen nagot metod, form eller form. Det ar perfekt funktionellt som det ar, och bland annat kannetecknas det av darnast funktioner (eller begrepp snarare):

Gratis att ladda ner

Forst till kvarn ar Tinders harliga dejtingapp gratis att ladda ner och detta ar en av dess starkaste sidor. Sa oavsett hur mycket pengar du har, sa lange du har en Facebook-profil, eller faktiskt ett telefonnummer, kan du vara med kungen det roliga!

Massor av anvandare

Nar du bra har skapat din profil kommer du att bli en spelare i ett hav fran potentiella matcher! Idag beraknas Tinder ha ovanfor 50 miljoner vanliga konsument, vilket ger uttrycket ”mycket fisk i havet” en helt ny innebord. (Allvarligt, lagg enbart inte upp ett hop selfies kungen din profil sa kommer du odiskutabelt att finn nagon sa smaningom!)

Forsiktig att anvanda

En fran de mest attraktiva mojligheterna med Tinder ar det sakforhallande att det bara ar jakligt inte svar att konsumera. Aven om du ar analfabet kan du ejakulera pa hur du later nagon veta ifall du tycker om dem eller ej. Svep at vanster – ingen affar, svep hoger – och det finns en tillfalle att trollkonster kommer att ske kungen vagen!

2) Tinder Plus

Tinder Plus, som representerar den forsta nivan av deras avancerade prenumerationserbjudanden, ar den vanliga Tinders storebror, sa att prata. Den kommer med funktioner du inte har med blott den grundligt versionen och den ger anvandaren mer exponering och en bredare samling instrument for att finn nagon intressant pa andra sidan skarmen! Har ar nagra fran Tinder Plus exklusiva funktioner:

Spola retur

Tillater anvandaren att svepa upprepa. Va detta praktiskt innebara ar att du kan angra bade vanster och hoger svep om du har andrat hjarta gallande vagen. Pa sa metod kan du bespara dig jag lite pinsamhet i varsta fall, och hitta ditt livs karlek i basta fall!

Obegransade Super Likes

Sa, superlikes kungen Tinder ar som verkligen forstarkta hogersvepningar. Det ar ett fason att ljuda nagon veta att du ar det sannerligen intresserad av dem! genast kan det har handla laskigt eller desperat, men under sann sorts omstandigheter kan det medfora att du far battre chanser att slutfora affaren med domstol person.

Manatlig boost

Fordom bara tillgangligt kungen Tinder Gold, Monthly Boost ar en funktion som utfor att din profil kan ”boostas” i 30 minuter en stig i manaden. Baksida av underben detta betyder ar att under denna harliga halvtimme kommer du att ringa mer exponering forut din profil, sa att fler manniskor kommer att kunna se den, vilket okar sannolikheten forut en matchning!

3) Tinder Gold

Den andra och samtidigt sista nivan fran Tinder-profiler kommer i form av Tinder Gold – ett paket som inneha all egenskaper hos Tinder Plus med fler ett alternativ som ar exklusivt pro Tinder Gold:

”Gillar dig”-funktionen

Nog den mest intressanta tillaggsfunktionen av dem all. Den har ”Gillar dig”-grejen later dig kika vem som svepte precis kungen din stiliga sejdel, sa att du kan valja och vraka till ditt hjarta de attraktiva personerna i det ganget! (samt om du kanske inte svepte dem ratt personligen fran inledningsvis!)

Sa dar har ni det, gott folk! Tinder ar en gratis app med tvenne fler nivaer som du kan ringa access till i genom att spendera en manatlig prenumerationsavgift. Vi hoppas att du tyckte att den har artikeln varenda gangbar och onskar dig mycket fran lycka till i dina Tinder-bundna aventyr!

Click to rate this post!
[Total: 0 Average: 0]

Leave a Comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *